luni, 11 aprilie 2016

Trendurile anului 2016 in materie de nunti, botezuri, aniversari, invitatii, cadouri, accesorii

Trendurile anului 2016 in materie de nunti, botezuri, aniversari, invitatii, cadouri, accesorii


1.   Care sunt trendurile anului 2016 în materie de mărturii de nunți?
2.   Care sunt culorile din acest sezon și, de asemenea, cele mai recomandate combinații de culori utilizate pentru invitații?
3.   În opinia ta, cum ar trebui să arate o mărturie perfectă de nuntă? Cât de important este textul și ce impact are designul?
4.   Ce îți spun mirii atunci când te contactează pentru a-i ajuta în organizarea nunții? Se lasă pe mâna ta sau vin ei cu idei proprii?
5.   Știm că organizarea unei nunți presupune o mulțime de eforturi financiare și un consum mare de energie. Ce recomandări la transmiți mirilor? Se poate face o nuntă frumoasă și cu stil și cu bani mai puțini?

1.   Anul 2016 ne-a adus un nou trend in materie de “marturii”. Este vorba de ciocolata personalizata cu numele mirilor care a fost foarte des comandata anul acesta. Se pare ca in ultima vreme, mirii cauta lucruri mai utile si de aceea se focuseaza pe cadouase de genul acesta cu impact mai puternic asupra invitatilor dar si la costuri mai mici fata de alte marturii.
2.   Culorile anului 2016 in materie de nunti dar si de botezuri sunt cele date de Pantone, respectiv albastru Serenity si Rose Quartz, acestea fiind si cele mai utilizate culori pentru invitatii. Nu stiu daca este vorba de faptul ca romanii respecta trendul sau noi le-am insuflat aceste culori prin design-ul creat J
3.   In general, miresele ne contacteaza iar noi le invitam sa ne povesteasca cum arata nunta din visul lor. In functie de ce ne inspira acestea, le facem 3 variante de invitatii, fiecare cu design diferit, urmand ca mirii sa aleaga invitatia care ii caracterizeaza pe deplin. Pe langa invitatie ei comanda si celelalte accesorii: meniuri de mancare si bauturi, numere de masa, carduri cu numele invitatilor, carduri de multumire si casuta de bani. Este necesar sa se respecte aceeasi tema aleasa pentru toate aceste accesorii deoarece e bine sa nu se incarce prea mult decorul.
4.   Intr-adevar, organizarea unei nunti presupune un efort financiar mare insa invitatiile de nunta probabil ca fac parte din cea mai mica cheltuiala pentru o nunta. Toti invitatii pastreaza acasa invitatiile pe care le primesc, acestea raman o amintire a frumoaselor momente petrecute alaturi de noua familie.
5.   Intotdeauna se gasesc variante si pentru o nunta cu buget restrans. Echipa noastra se implica la fel si pentru o nunta cu buget mare dar si pentru una cu buget mai micut. Banii nu sunt un impediment cand e vorba de a crea momente frumoase. Noi suntem deschisi oricarei colaborari.

Anul 2016 in domeniul accesoriilor de nunti ne aduce multe noutati cum sunt: penele de paun care se pot insera in invitatii, meniuri si marturii. De curand am avut o nunta unde au dorit o casa de bani imbracata in pene de paun iar aceasta a facut furori la eveniment J
La polul opus se afla nuntile minimaliste dar cu mici accente, cum ar fi foita de aur sau cupru. Acestea care sunt si ele in voga.
Si a treia categorie dar nu si ultima, invitatiile cu motive traditionale sunt foarte apreciate si des comandate.

Invitația perfectă trebuie sa reflecte stilul, personalitatea si unicitatea cuplului care o trimite. Este important sa reusim sa transmitem sentimente și mesaje speciale cu privire la această ocazie unica. Atunci când trimiți invitația pentru nunta ta, sunt milioane de lucruri care se iau în considerare deoarece invitatia spune ceva despre tine, despre partenerul tau, și, uneori, despre familia ta.
La noi, in echipa Invitatii de Lux înțelegem ca pregătirile pentru o nunta pot fi 
complicate și consumatoare de timp si energie, și, prin urmare, noi oferim
produsele și serviciile potrivite pentru orice tip de eveniment astfel incat  clientul 
sa aibaposibilitatea de a rezolva toate lucrurile organizatorice in cel mai scurt timp.
De la clasic la modern, unic pentru invitatii de nunta, botez sau aniversari, 
colecțiile noastre reprezintă o mare varietate de stil, culori, desene și modele.

Cel mai important lucru in filozofia Invitatii de Lux la este faptul ca noi intelegem 
nevoile clienților noștri și dorim să oferim cele mai bune produse, la prețuri 
rezonabile avand in vedere raportul pret – calitate de pe piata. Aceste principii 
vor continua să ne ghideze pentru a vă ajuta să va facem din nunta, momentul 
unic și memorabil din viata dumneavoastra.


Ioana Rădulescu
Designer & Event Planner @Invitații de Lux
 Invitatii de Lux ofera servicii  de design cu scopul de a va infrumuseta viata.  
   Urmăriți călătoria noastră de creație pe:
  invitatiieveniment@gmail.com